Tuesday, January 24, 2012

Untuk Malam Ni



Malam sume...:)
Actually baru lepas ikut ayah g hantar adeq kat sekolah dia, al-maklum la adeq sekolah asrama..
Sebenarnye kan..kan..kite ikut pun de sebab..hehe
kite nak beli eyelinear ngan maskara xde duit..klau ikut ayh dapat lah beli..hik2:P


Muke kite tgh syok sendri dlm kete masa ayah hantar barang2 adeq, kite xnk keluar ..sbb maluuuuuuu=,=



Ayah duit??? (ko mintak duit jp lagi aku punyer turn lak..:D)



Ha kan da kate tgk2 da dpt kan..Wekkk:PP
Eyelinear tu buy one free one, harga mmg besh RM19.90
brush die halus panjang n nipis.
tp apa aku kesah, janji murah:P
Tips untuk korunk klau nk mata nmpk cantik n menyerlah sila pilih eyelinear yg VERY VERY BLACK!!
ianya mampu menampakkan kecantikkan korunk wink!**
Pastu Dapat maskara, aku amik paling murah la RM24.90 je k^_^


Balik2 Cek Almari baju... k dapat!!!


Taraaaa~~~~~Untuk ke pejabat esok:P



Apa motif tudung nie???
ok fine td mase beli maskara ngan eyelinear, kite berjaya bodek2 ayah nk beli tudung nie..
esok leh pakai ... nie just test:PPP
cantik tudung nie, kain die sejuk pastu corak die terlampau simple, sesuai untuk org yg simple cm saya....:P



Time nie kite da mule syok sendri...

**** Apa Pasal Ayat aku gedik benar Malam nie********
*** Ambil Mood ******


Lepas baca jangan lupa tekan like ^_^

2 comments:

Iffah Afeefah said...

untungla ayah belikan

bagus betol

alisya said...

mmg selalu cmtu pun, x ayh beli ma yg beli..pas keje nie, sume sendri taw(: