Thursday, March 10, 2011

Contest Gambar Pet Paling Comel


Syazwani

Tgh terjah2 blog org..tibe2 terjumpe contest lagi..
haii syida sume ko nk join..
yuhuu..xsala kite support blog2 lain kan..
so aku xkire aku nk join jugak..nk jugak2 sbb aku de pets yg sgt2 comel..ngeh2:P


so syarat2 nk masuk contest nie adalah seperti berikut...
  1. Wajib seorang blogger
  2. Wajib untuk follow blog wani ye... tak rugi pun follow. Kalau follow , boleh tahu results contest ni nanti :)
  3. Contest ini berdasarkan gambar pets sahaja. tak kisah lah gambar anda bersama pets ke , atau gambar pets anda je yang posing. :) Masukkan hanya 1 gambar sahaja ye... ikut kreativiti pets anda berposing :)
  4. Taip mengenai pets anda seperti : Jantina , jenis haiwan , tabiat , nama pets tersebut.
  5. Wajib letak banner contest ini di entri atau sidebar anda(tak kisah celah mana nak letak) . ambil code banner di atas tu ye...
  6. Tajuk entri post anda - Contest Gambar Pets Paling Comel .
  7. TAG kan kepada 3 orang rakan blogger anda ( beritahu melalui shoutbox @ comment entri mereka )
  8. Last sekali , dah siap , boleh letakkan link entri post anda itu di comment bawah ni ye..
tag 3 org rakan..

1) shera Niza
2) Azah
3) Aty

so nie la pets saya yg saya rase comel2 sgt..yg terlalu manje2 sgt2 ngih ngih...


Mase mule2 aku  jage dia time 2 awal bln 11 2010, kecik je.. aku panggil dia BABY.. 
Arnab yang paling manje yang penah aku jmp..:P
Tabiat dia suke kejar org...da kejar main jilat2 kaki pulak...
selamat xgigit..hihi Ade satu part aq tgh dlm tandas. pastu dia bole gegarkan pintu 2 gune kepale dia.. ah chomey, nk ajk aku main la 2...
Mule2 bela dia igtkan betine rupenya jantan...hampeh betul aku...hehe
akhirnya nama baby 2 harus dikekalkan..
sekian~

Sape2 nk join meyh click Syazwani


Lepas baca jangan lupa tekan like ^_^

4 comments:

Syazwani Mazlan said...

hehhee..comelnye arnab dia..siap pakai baju lg.....la...jantan , patut le manja dgn tuan dye..hihihi..gud luck dear...:)

alisya said...

Yeay Akhirnya komen jugak..
tenkiu2..
harap2 bole menang la nyer..haha
gurau..:P

Syazwani Mazlan said...

tahniah ! menang pets paling comel ! Klik sini

~ Ana ~ said...

cam patung je nie ? hhe