Friday, March 11, 2011

CONTEST ME AND HIJAB – KHUMAERA ISMAIL


hohoho sume contest yang ade dlm blog nie aku nk join..betape rakus aku nie..
nampak kan.. nampak kan..ahhaha
act menang kalah xkesah sgt..yg penting kite support mmb2 blog yang ade..
tah2 satu hari nty klau follower aku da ramai..aku pun nk wt contest jugak..bole dorg ikut serta..
xgitu..:P

oke tema kali nie adalah..CONTEST ME AND HIJAB 

cun kan dia nie...

syarat2 yg telah diberi

1) Mestila folower 
2) Wat entry bertajuk “CONTEST ME AND HIJAB – KHUMAERA ISMAIL"
3) Letak banner spt diatas dalam entry itu dan link twos ke entry ini.
4) Letak pic anda memakai tudung; TAK KISAH..PAKAI TDG BAWAL PUN OK..janji kemas, simple, dan tudung yang korang suke pakai. =)
5) Bagitau serba sedikit nape anda suke pakai tudung spt dalam gambar. 
6) Second last, tag at least 2 kwn anda
7) Lastly, tinggalkan link entry anda di comment entry ini ok..senang sy nk terjah.
 

Tarikh Luput :: 1ST APRIL 2011


2 kawan yang nak di tag

2) Azah

so inilah gambar saya pakai tudung




Act saya nie jenis free hair, tapi saya teringin sgt2 nk pakai tudung,
so saya pergi beli tudung nie kat danau dgn kawan2 saya..
sememangnya saya xtau, xreti langsung nk pilih tudung mahupun mengayakan tudung, jadi dgn adenya sahabat2 yang baik hati nie,
dorg yang bantu saya cr tudung nie dan diorg yang ajar saya cmne nk pakai tudung.
Thnx buat kawan2 saya ika,mira,oppie yang follow saya g beli tudung waktu 2...^_^
so inilah hasil muke saya bertudung..nmpk mcm cantik jugak lah..pangg!!xmalu puji diri sendiri..hehe

sapa2 yang nk join jugak click sini

Lepas baca jangan lupa tekan like ^_^

3 comments:

shy.dahalan said...

manis nyer cik shida bertudung ,, kekal kan nye :)

alisya said...

thnx shy..
shy pown manis biler bertudung..<3 hehe

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid said...

jgn lupe tgk link list kat http://koleksikhumaera.blogspot.com/p/contest-me-and-hijab.html ok.. =)