Friday, April 15, 2011

CUJEN THE LEJEN GIVEAWAY


Click Disini

Keh..keh..keh....
Siapakah gadis empunyer header diatas??
Ha nak tau..meyh kite introduce dlu k..
Act Gurl yang cun melecun kat atas nie de buat giveaway..
So kepada yang bertuah saje yang akan dapat giveaway daripada cik kecil molek nie..hehe
kite xbodek k..kite xbodek...".


syarat2 penyertaan



1. jadi follower...done...
2. add dalam bloglist...done...
3. buat entry...gunakan title yang diberi...done...
4. copy banner...buh kat entry dan sidebar dan linkkan...done...


Tag 

...
...
..
...
..
..
..

kalau menang saya nak hadiah nie..bole kan..ehehe



Kisah dibawah ini adalah kisah benar ..


Aku adalah seorang guru sekolah menengah..
Hari nie adalah hari pertama aku akan mengajar pelajar2 tingkatan 5.
Tak sabar rasanya nak mencurahkan ilmu kpd pelajar...
Pagi tu aku akan mengajar pelajar kelas paling terakhir..
so aku nekad nak bg segala tumpuan sepenuhnya kpd pelajar tercinta..ceeewwaaahh
Bile aku mula melangkah masuk kedalam kelas,
Pelajar2 sibuk dengan hal mereka tanpa mempedulikan aku...
ade yang main2 baling kertas, bergaduh, buat bisng..argghhhh aku tak suke!!!
Ape yang aku harapkan hanya tinggal angan2 shj...
Walaupun dalam hati nie terlalu sebak..aku tetap tabah..
sebagai seorg cikgu aku perlu menahan karenah anak2 muda seperti mereka...
Dengan suara yang kuat aku minta pelajar diam dan duduk tempat masing2....
Tibe2 ade seorg pelajar perempuan nie datang kat aku sambil makan gula2 getah..
agak gengster jugak lah gaya perempuan nie..
tapi pedulik ape aku...
Yang penting i'm ur teacher n u just my student ok...

So aku tanye dia...
apa masalah kamu,
dia kata tak ada masalah apa2...
sambil buat muka yang menjelekkan..
haisshh meluat pulak aku....
Aku sabar lagi...
aku suh dia duk tempat dia..
dia xnak..
tibe2 die amik gula2 getah die n than lekatkan kat baju aku..
weyh melampau betul budak nie..
aku ape lagi..
aku tumbuk muke die.
dah tu aku tendang die sekuat hati..
ohh ko nak kurangajar dgn aku ye..
hambik nie..dushh dushhh
tibe2 aku dgr bunyi die menjerit kesakitan...
aku terdengar suara yang aku kenal...
weyh idah!!sakitlah ko tumbuk aku....
tibe2 aku tersedar..larh aku mimpi sampai terngigau2..
 kakak aku marah betul gan aku..
mana xnyer aku igt aku tumbuk pelajar 2..rupenya tumbuk dan tendang akk aku..
sejak dr peristiwa tu, kakak aku xnk tido gan aku..T_T
sebenarnya aku termimpi2 bende tu pun sbb aku tgk citer thai nie..
cikgu die bole saba gan pangai student die..
so aku cm xpuas hati la...
2 yang terbawak2 mimpi..
hehe sorry kakak kerana menjadi mangsa aku,...hahahha






Lepas baca jangan lupa tekan like ^_^

8 comments:

cujen said...

dasyatnya mimpi..hehehhe

er, bab cun melecun tidak le cun snagat sebenarnya.. efect photoshop..hikhikhik... anyway, thanks for join this giveaway... and gud luck!!!

SiS NaD said...

SaLaM ZiaRaH DaRi SiS... DaTaNG TeRJaH DaRi BLoG aBG BeN... NaK KoTaKaN JaNJi TuK ZiaRaH RaKaN2 BLoGGeRS!~ (^_____^)V

JoM MeRiaHKaN DooNia BLoG MaLaYSia!~ (^_____^)V

alisya said...

hahahha xde maknenye cik cun syg..btw thnx da bace ..hehe
sis nad..
ok nati kite ziarah rakan2 lain gaak..ngee

alisya said...

hahahha xde maknenye cik cun syg..btw thnx da bace ..hehe
sis nad..
ok nati kite ziarah rakan2 lain gaak..ngee

kochi said...

HAHA....ichi prnh ada mmpi yg sama...tp ici tndang adik ichi...mmpi blasah org jahat yg nak apa2kan ici ...sian tgk adik ichi.dia menangs kesakitan...bca crte lawak ici gak k..tq ^^

alisya said...

haha t.q ichi..inilah akibat tido xbasuh kaki kan..hehe

alisya said...

haha t.q ichi..inilah akibat tido xbasuh kaki kan..hehe

el-janna said...

wa gud luckk