Sunday, April 10, 2011

HIJAUKAN BUMI KITA PHOTO CONTEST APRIL 2011


Tuan Contest: NAzree

Haii Tengah Sedap2 Makan Meggi , nazree telah invite aku tu join contest beliau iaitu photo contest hijaukan bumi kita..

Syarat-syarat penyertaan

  1. Follow blog  The Bladerz Duta Keamanan dan kesuburan sejagat.
  2. Didalam entri anda, adalah perlu untuk copy dan paste banner diatas sebagai tanda anda menyokong kempen pada kali ini. (syarat-syarat contest adalah optional untuk anda copy dan paste didalam entri).
  3. Didalam entri anda juga, anda perlu sertakan gambar-gambar anda yang menunjukkan anda melibatkan diri dalam kerja-kerja atau perilaku berkenaan seperti mengutip sampah dan sebagainya mengikut kreativiti anda. (Contoh seperti dalam gambar rajah dibawah ini).
  4. Bilangan Gambar? Unlimited, hanya satu gambar yang terbaik sahaja yang dipilih sebagai pemenang. Sila tinggalkan URL contest anda dalam ruangancomment ye kawan-kawan
  5. Tag 5 orang lagi rakan lain untuk join contest ini
  6. Tarikh tutup penyertaan adalah pada 30 April 2011 dan pemenang akan diumumkan seminggu selepas tarikh tutup contest ini.
  7. Hadiah yang sedang menunggu anda untuk entri terbaik


    Tempat Pertama:
    Wang tunai (dalam bentuk online banking) sebanyak RM30
    Tempat Kedua:
    Wang tunai (dalam bentuk online banking) sebanyak RM20
    Tempat Ketiga:
    Wang tunai (dalam bentuk online banking) sebanyak RM10

    5orang yang nak di tag adalah

    5)nana





    Gambar yang dipertaruhkan adalah..





    Bergotong-royong bersihkan kawasan kole




Lepas baca jangan lupa tekan like ^_^

4 comments:

NAZREE said...

yeah..itulah semangat yang kite perlukan...anda telah maju selangkah kehadapan dalam melindungi bumi kite daripada mereput~

btw, comel header~

Terima kasih kerana sudi join ini contest..stay tuned~

alisya said...

T.q..
saya sayang bumi saya!!!hehe

NAZREE said...

youre welcome~
saya sayang dan anda sayang bumi anda...tunggu resultnye ok~
kalau nak tmbah penyertaan lagi pun takde masalah~...

alisya said...

ok btw thnx 4 ur information